Celalettin Ökten Anaokulu
2.ANAFARTALAR MAH. 1522 SK. NO4 CELALETTİN ÖKTEN İMAM HATİP ORTAOKULU ŞEHZADELER/MANİSA

VİZYON

Okul öncesi eğitimde beklentilerin daima üstünde, örnek gösterilen, öğrencilerin gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçları dikkate alınarak, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen, çocuk haklarını koruyan ve aile katılımına verdiği önemle, çağdaş eğitim ilkesiyle Manisa’da lider bir kurum olmak hedefimizdir.

MİSYON

Dünyayı emanet edeceğimiz birbirinden farklı özellikler taşıyan çocuklarımızı; özgür, mutlu, eğlenceli sağlıklı ve sevgi dolu bir ortamda okul öncesi eğitim programı ışığında, beden zihin duygu gelişimini destekleyip iyi alışkanlıklar kazandırarak, yaratıcı, özgüveni yüksek, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda millî değerlere sahip, bilimsel ve analitik düşünebilen, sorgulayan, araştıran, öğrenmeye ilgi duyan, kendi düşüncelerini özgürce ifade edebilen, yaşamın içinde aktif olarak yer alan bireyler olarak yetiştirmektir.

TAM GÜN

08.00-13.00 13.00-18.00

OKULUMUZ ŞEHZADELER İLÇE MERKEZİNDE YER ALMAKTADIR.

OKULUMUZ ŞEHZADELER İLÇE MERKEZİNDE YER ALMAKTADIR.